De opleiders in 2017

Nationale Sportopleidingen

Ageeth Boomgaardt

Als oud topspeelster rolde ze snel het coach vak in. Na coach van Laren Dames 1 en bondscoach van de Belgische vrouwen, kan ze jou met alles helpen op het gebied van hockey!

Nationale Sportopleidingen

Jisse Waasdorp

Jisse Waasdorp is al jaren coach. Naast Amsterdam D1 te hebben gecoacht heeft hij Terriërs D1 naar de Hoofdklasse gebracht. Daarnaast is Jisse bondscoach van NL Meisjes A.

Nationale Sportopleidingen

Steijn Spreij

Steijn is lang in het hockey coach geweest, onder andere bij Den Bosch H1, bondscoach van NL Meisjes B en heeft in de technische staf van het grote Oranje gezeten. Op dit moment is hij Performance Analist bij de KNVB.

Nationale Sportopleidingen

Franklin Dikmoet

Franklin is al lang actief in het coachen en training geven. Hij was er als assistent bij toen de NL vrouwen in 1990 kampioen werden en haalde successen met HGC en HDM. Op dit moment is hij nog actief als technisch manager.

Nationale Sportopleidingen

Anco Bulk

Anco is leraar op de Haagse Hogeschool en kan alles vertellen over teamdynamieken en persoonlijkheden. In het hockey is hij actief bij Gouda Heren 1, en is Europees kampioen Jiujitsu.

Nationale Sportopleidingen

Pierre Regnault

Pierre Regnault is een ware specialist in fysiologie en loopscholing. Na bondscoach geweest te zijn van de Nederlandse Atleten is Pierre looptrainer geweest van o.a. Feyenoord en Laren Dames 1. Op dit moment is Pierre zelf bezig als hockeycoach.

ALT-Robbert-Jan-de-Vos-profielfoto

Robbert-Jan de Vos

Robbert-Jan is op dit moment trainer/coach van HGC Dames 1 en het Nederlands Meisjes B. Daarnaast is Robbert-Jan verantwoordelijk voor de topjeugd van hdm. Tijdens de cursus zal hij bezig zijn met het tactische aspect van hockey!

Eddie Simmons

Eddie Simmons

Na een mooi avontuur bij de dames van Leonidas is Eddie nu verantwoordelijk voor het eerste damesteam van LOHC. Daarnaast heeft Eddie altijd topjeugd training gegeven, waaronder zo’n beetje elk lijnteam op HC Rotterdam en de JB1 van Pinoké.

Floris Goes

Floris Goes

Floris is afgestudeerd fysiotherapeut en bewegingswetenschapper en geeft regelmatig lezingen over de hele wereld. Zelf is Floris ook als trainer actief in het hockey en zal op de opleiding komen vertellen over fysiologie en de effecten van loopscholing.

Nick Iedema

Nick Iedema

Nick is werkzaam als voedingsdeskundige bij het NOC*NSF en leraar op de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Van 2011 tot heden is hij verantwoordelijk voor de voeding van het Nederlands Dames Hockeyteam. Op de opleiding komt hij vertellen over de voeding die bij tophockey hoort.